Predstavljanje Galerija Specifikacije
Predstavljanje Galerija Specifikacije
Kia Sorento

Boje

Pokreni 360° pogled

Karakteristike

+

Pametni sistem za pomoć kod parkiranja (SPAS)

Ovaj sistem dizajniran je kako bi vam pomogao s bočnim, prednjim i zadnjim parkiranjem. Prepoznaje odgovarajuće parkirno mjesto, usmjerava te procjenjuje udaljenost u okruženju vašeg Sorenta. Sve što vi trebate napraviti je prilagoditi brzinu te promijeniti stepen prenosa u skladu s time.

+

8-inčni audio-vizuelni navigacijski sistem

Ukoliko želite zabavu u automobilu dovesti na potpuno novi nivo, odlučite se za veliki 8-inčni LDC zaslon na dodir. Isti sadrži i Infinity ozvučenje s deset zvučnika i pojačalom, prikaz zadnje kamere i antenu u obliku peraje morskog psa.

+

Panoramski krov

Pustimo svjetlost unutra: dvodjelni panoramski krov će ispuniti kabinu svjetlošću i zrakom te doprinijeti dodatnoj prostranosti kabine. Uključuje električno pomicanje.

+

Pametni prtljažnik

Savršen je u trenucima kada su Vam ruke pune. Prtljažnik se otvara automatski kada na tri sekunde detektuje daljinski SmartKey iza vozila. Zatvara se jednostavnim pritiskom tipke.

+

Monitor s pogledom 360°

Potpuno osiguranje: ovaj intuitivni sistem kombinuje 4 širokougaone slike dobivene kroz kamere naprijed, pozadi i bočno, kako bi vam pružio sveobuhvatnu ptičju perspektivu prostora oko vašeg Sorenta, dok parkirate ili vozite brzinom manjom od 20 km/h.

+

Povećajte prostor

Što god planirali prevesti, Sorento je uvijek spreman. Brzo se transformiše iz vozila sa 7 sjedišta u velikodušnog nosača prtljage i opreme. To mi zovemo svakodnevnim prilagođavanjem i komforom.

Test vožnja

Sve Kompaktna SUV Sportski