Predstavljanje Galerija Specifikacije
Predstavljanje Galerija Specifikacije

NOVI KIA SPORTAGE

NIKADA NE PRESTAJE ODUŠEVLJAVATI

Prednja sjedišta Zadnja sjedišta
Preklopi na prednja sjedišta Preklopi na zadnja sjedišta

NOVI KIA SPORTAGE

Već od

19.990 €/mjesec

Inclusive

  • Lorem ipsum dolor sit amet
  • Lorem ipsum dolor sit amet
  • Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Sint dolor eum ea magni praesentium reiciendis corrupti odit vero quam fuga illum consequuntur vitae, adipisci error quis? Illo distinctio adipisci natus.

Akcijska ponuda

Novi Sportage

Novi Kia Sportage odskače i oduševljava na dnevnoj bazi. Njegov odvažan i robusan izgled nagradili su agresivni dizajnerski elementi kao npr. maska motora s visokim sjajem, kromirane ukrasne lajsne, 19-inčni aluminijski naplaci, dvije ispušne cijevi i još mnogo toga.

već od 345 KM/mjesečno

Test vožnja Naručite katalog

KIA 7-GODIŠNJA GARANCIJA

7-godišnja garancija (do 150.000 km, prve tri godine bez ograničenja kilometraže). Vrijedi u svim državama EU (+ BiH, Srbija, Crna Gora, Norveška, Švicarska, Island i Gibraltar). Određena odstupanja od uslova garancije, npr. za lak i opremu, zavise od lokalnih uslova i zakonodavstva. Program se odnosi samo na Kia vozila koja su kupljena nakon 28. februara 2013. s fabrički ugrađenim navigacijskim uređajem proizvođača LG. Troškovi rada mogu nastati na usluzi, što se odnosi na vrijeme ažuriranja podataka. 7-godišnji program ažuriranja karata nudi 6 ažuriranja karata, jer su Kia vozila već opremljena najnovijim kartama prilikom isporuke kupcu. Ovim programom ništa se ne mijenja s garancijom za navigacijski sistem. Kia ne odgovora za kvalitet podataka mapa koji pruža dobavljač HERE. TomTom Live Services: usluge su besplatne 7 godina od prvog spajanja navigacije s mobilnom mrežom. Ako se prvo povezivanje ne dogodi odmah nakon kupovine, trajanje se smanjuje na vrijeme od kupovine do prvog povezivanja.

Sve Kompaktna SUV Sportski EV / Hibridi Karavani