Novi Stonic

Gradski urbani SUV, Kia Stonic, spreman je za sve avanture pred vama. Bogato opremljen sigurnosnim tehnologijama i brojnim mogućnostima za personalizaciju, nudi sve ono što vam je potrebno kako biste bili primijećeni, a pritom sigurni.

već od 26.999 KM

Test vožnja Akcijski cjenovnik Naručite katalog

Novi Ceed

Kompaktan i atraktivan Ceed nudi dovoljno prostora za slobodno vrijeme i za porodičnu upotrebu. Krase ga savremeni i sofisticirani detalji te samouvjerenost i dinamičnost u vožnji, a zahvaljujući upečatljivom dizajn, nove generacije, svugdje će Vam se diviti.

već od 28.999 KM

Test vožnja Akcijski cjenovnik Naručite katalog

Sportage

Najnoviji Sportage već je osvojio srca publike, ali i brojnih žirija što mu je donijelo mnoštvo nagrada za kvalitet, bezbjednost, pouzdanost i dizajn.

već od 35.499 KM

Test vožnja Akcijski cjenovnik Naručite katalog

Ekskluzivna Kia SUV ponuda

Kia SUV pobjednici u akciji

Sportski Kia terenci ne nude samo visok položaj sjedenja koji pogoduje kralježnici i osigurava izvrstan pregled na cestu. Pobjeđuju zahvaljujući i najnovijim tehnologijama, izvrsnom dizajnu, potpunoj udobnosti, vrhunskoj izradi i mnogim drugim prednostima koje oduševljavaju stručnjake i vozače.

Osim toga, Kia SUV pobjednici nikada nisu bilo pristupačniji – provjerite akcijsku ponudu!

Saznajte čime odstupaju
Kia SUV pobjednici!

KIA SUV POBJEDNICI ODSTUPAJU
I PO NISKIM CIJENAMA

U našoj ponudi odvezite:

Kia Sportage već od 35.499 KM
Kia XCeed već od 35.999 KM
Kia Stonic već od 26.999 KM
Kia Sorento već od 93.499 KM
Kia Niro PHEV već od 80.999 KM
Kia e-Niro već od 74.499 KM

PRIJAVA NA TEST VOŽNJU

SA KUPOVINOM KIJE STE BEZBRIŽNI

7 godina garancije

Najduža evropska fabrička garancija na sva nova vozila značajno smanjuje troškove održavanja i na najbolji način dokazuje kvalitet Kia vozila.

Briga za vašu sigurnost

Kia vozila u testovima nezavisne evropske automobilske asocijacije Euro NCAP dobivaju najveće ocjene i zadovoljavaju sve sigurnosne standarde.

Nagrađivana Kia kvaliteta

Kia je aktuelni pobjednik studije J.D Power, kojom je šesti put zaredom osvojila titulu vozila sa najvećim zadovoljstvom kupaca.