Novi gradski šarmer - Novi Rio

Novi Rio nudi mnoštvo prostora i praktičnosti, a sa druge strane lagan je za manevrisanje u zagušenim gradskim sredinama.

Ušteda do 5.600 KM

već od 20.890 KM

Test vožnja Akcijski cjenovnik MY2020 Naručite katalog

Novi Stonic

Gradski urbani SUV, Kia Stonic, spreman je za sve avanture pred vama. Bogato opremljen sigurnosnim tehnologijama i brojnim mogućnostima za personalizaciju, nudi sve ono što vam je potrebno kako biste bili primijećeni, a pritom sigurni.

Ušteda do 7.500 KM

već od 25.990 KM

Test vožnja Akcijski cjenovnik MY2020 Naručite katalog

Bogato opremljeni Novi Sportage

Najnoviji Sportage već je osvojio srca publike, ali i brojnih žirija što mu je donijelo mnoštvo nagrada za kvalitet, bezbjednost, pouzdanost i dizajn.

Ušteda do 14.000 KM

već od 35.990 KM

Test vožnja Akcijski cjenovnik MY2020 Naručite katalog

SA KUPOVINOM KIJE STE BEZBRIŽNI

7 godina garancije

Najduža evropska fabrička garancija na sva nova vozila značajno smanjuje troškove održavanja i na najbolji način dokazuje kvalitet Kia vozila.

Briga za vašu sigurnost

Kia vozila u testovima nezavisne evropske automobilske asocijacije Euro NCAP dobivaju najveće ocjene i zadovoljavaju sve sigurnosne standarde.

Nagrađivana Kia kvaliteta

Kia je aktuelni pobjednik studije J.D Power, kojom je šesti put zaredom osvojila titulu vozila sa najvećim zadovoljstvom kupaca.

Cijene uključuju sve navedene popuste, ali ne uključuje trošak metalik boje. Ponuda vrijedi do isteka zaliha. Za štamparske greške ne odgovaramo. Slike su simbolične.

Sve Kompaktna SUV Sportski