Kia. Prva u kvaliteti.

Kia je veliki pobjednik zadnjeg istraživanja o kvaliteti institucije J. D. Power. Odvezite svoju te doživite istinsku bezbrižnost i svakodnevni užitak u vožnji!

Novi Kia Rio - akcijska ponuda

Kia Rio

Novi Kia Rio napravljen je za uživanje na cesti. Preklopiva zadnja sjedišta i prostrana kabina, koja nudi svu moguću svestranost koju trebate. Sigurno ćete uživati u dinamičnoj vožnji i niskim troškovima održavanja novog Kia Rija.

-15%

TEST VOŽNJA NARUČITE KATALOG
Novi Kia Stonic - akcijska ponuda

Kia Stonic

Novi Kia Stonic uvijek pogađa u srž. Oštre horizontalne linije u kontrastu s glatkim dizajnom, savršeno se uklapaju u raznoliki pejzaž. Njegov entuzijastični pogon i poboljšan odaziv natjerat će Vas da krenete na putovanje.

-20%

NARUČITE KATALOG
Novi Kia cee'd - akcijska ponuda

Kia cee'd.

Iz bogate opreme izdvajamo: 16” aluminijski naplatci, prednji i bočni zračni jastuci za vozača i suvozača i bočne zračne zavjese, ESC, ABS, HAC sistem, dvozonski automatski klima uređaj, električni paket (daljinsko centralno zaključavanje, el. podizanje prednjih i zadnjih stakala, alarm), radio/CD/mp3 audio sistem sa komandama na upravljaču i priključcima za USB, iPod i AUX te ekranom osjetljivim na dodir, prednja svjetla za maglu, Bluetooth sustav za bežično telefoniranje, LED dnevna svjetla, kamera za vožnju unazad.

-20%

TEST VOŽNJA NARUČITE KATALOG
Novi Kia Sportage - akcijska ponuda

Novi Sportage.
Prvi u svom razredu.

“Kia Sportage je iz sportskog terenca nižeg razreda evoluirao u tehnički dovršeno i do zadnjeg detalja izbrušeno vozilo koje pobjeđuje konkurente u klasi.”
Auto Bild, 23. 3. 2016, Njemačka

-20%

TEST VOŽNJA NARUČITE KATALOG

Kia. Prva po kvalitetu.

Svako ko želi proizvoditi proizvode vrhunskog kvaliteta mora biti gotovo opsjednut kvalitetom. Kvalitet treba primijećivati, predvidjeti, kontrolisati, sanjati, diviti mu se, težiti mu.

UPOZNAJ KIA KVALITET