Novi gradski šarmer - Novi Rio

Novi Rio nudi mnoštvo prostora i praktičnosti, a sa druge strane lagan je za manevrisanje u zagušenim gradskim sredinama.

već od 20.890 KM

Test vožnja Akcijski cjenovnik MY2020 Naručite katalog

Novi Ceed

Kompaktan i atraktivan Ceed nudi dovoljno prostora za slobodno vrijeme i za porodičnu upotrebu. Krase ga savremeni i sofisticirani detalji te samouvjerenost i dinamičnost u vožnji, a zahvaljujući upečatljivom dizajn, nove generacije, svugdje će Vam se diviti.

već od 25.990 KM

Test vožnja Akcijski cjenovnik MY2020 Naručite katalog

Potpuno novi XCeed

Ako tražite nove izazove koji će vas inspirirati, ako vas uzbuđuju nova iskustva, ako vam napuštanje komfor zone izaziva užitak, onda ste dobrodošli u jedan drugačiji ritam novog Kia XCeeda.

već od 33.990 KM

Test vožnja Akcijski cjenovnik MY2020 Naručite katalog

Bogato opremljeni Novi Sportage

Najnoviji Sportage već je osvojio srca publike, ali i brojnih žirija što mu je donijelo mnoštvo nagrada za kvalitet, bezbjednost, pouzdanost i dizajn.

PONUDA GODINE - Ušteda do 13.500 KM

već od 35.990 KM

Test vožnja Akcijski cjenovnik MY2020 Naručite katalog

SA KUPOVINOM KIJE STE BEZBRIŽNI

7 godina garancije

Najduža evropska fabrička garancija na sva nova vozila značajno smanjuje troškove održavanja i na najbolji način dokazuje kvalitet Kia vozila.

Briga za vašu sigurnost

Kia vozila u testovima nezavisne evropske automobilske asocijacije Euro NCAP dobivaju najveće ocjene i zadovoljavaju sve sigurnosne standarde.

Nagrađivana Kia kvaliteta

Kia je aktuelni pobjednik studije J.D Power, kojom je četvrti put zaredom osvojila titulu vozila sa najvećim zadovoljstvom kupaca.

Cijene uključuju sve navedene popuste, ali ne uključuje trošak metalik boje. Ponuda vrijedi do isteka zaliha. Za štamparske greške ne odgovaramo. Slike su simbolične.

Sve Kompaktna SUV Sportski