Aktuelna ponuda

Originalni Kia rezervni dijelovi | Originalna Kia dodatna oprema | Economy Line za starija vozila | Povoljni sezonski pregledi

Uštedite novac dodatnim naplacima

Odabirom dodatnih naplataka za Vašu Kiju, za Vas sastavljamo zimske ili ljetne setove točkova, što Vam donosi brojne prednosti. Sa dva seta štedite novac na ponovnoj montaži, naglašavate svoj stil i izbjegavate upotrebu istih točkova u svim vremenskim uslovima.

Pogledajte ponudu Kia naplataka

Dezinfekcija putničke kabine ili klimatskog sistema vozila

Jeste li za vrijeme trajanja pandemije COVID-19 imali simptome infekcije te ste zbog hitnih obaveza upotrebljavali vozilo?

Saznajte više

Vrhunske autosjedalice za bezbrižnu sigurnost djece

Dječije autosjedalice iz naše ponude proizvodi su vodećeg njemačkog proizvođača koji, ispunjavanjem međunarodnih standarda ECE R44/04, osiguravaju najvišu zaštitu vaše djece tokom vožnje. Uspješno su prošle najzahtjevnije sigurnosne testove i lako se stavljaju u vozilo.

Provjerite ponudu

Paketi pregleda vozila

Sezonski pregled Vaše Kije pripremit će Vas za duga putovanja ali i za kraće relacije sa gušćim prometom, i to po posebno povoljnoj cijeni.

Provjerite ponudu

Originalna dodatna oprema

Vrhunski dizajn i potpuna prilagođenost vozilu, karakteristike su koje razlikuju originalnu dodatnu opremu od ostale. Originalna oprema garantuje potpunu kombinaciju dizajna, sigurnosti i užitka u vožnji.

Pogledajte dodatnu opremu

Originalni rezervni dijelovi

Originalni rezervni Kia dijelovi napravljeni su posebno za Vašu Kiju. Briga i stručnost u razvoju dijelova prisutna je i u odabiru materijala i konstrukciji. Garantujemo njihovo dugogodišnje kvalitetno djelovanje.

Pogledajte originalne rezervne dijelove

Economy line

Rezervni dijelovi linije Economy Line namijenjeni su odabranim Kia vozilima starosti iznad 5 godina. Potpuno su prilagođeni Vašem vozilu i nude Vam jednaku sigurnost i kvalitet kao i originalni dijelovi, ali po nižoj cijeni. Ušteda u odnosu na originalne rezervne dijelove u prosjeku iznosi oko 30%.

Više o dijelovima Economy Line

Prijavite vozilo na servis

Prijava na servis Potražite zastupnika
Opseg i cijene proizvoda iz ponude opreme za nadgradnju zavise od modela vozila, opreme vozile i godine proizvodnje. Fotografije u katalogu su simbolične. Sve ponude uključuju PDV i mogu se mijenjati. Ponuda važi do isteka zaliha. Povremeno se može dogoditi da proizvodi zbog veće potražnje nisu privremeno dostupni. U ponudu nisu uključeni troškovi montaže, osim ako nije navedeno drugačije. Ponude su dostupne kod ovlaštenih Kia servisera. Zadržavamo pravo na štamparske greške i promjene. Reprodukcija sadržaja, a i sažetaka, samo uz pismeno dozvolu KMAG BH d.o.o., Safeta Zajke 181, 71000 Sarajevo-Rajlovac.