Aktuelna ponuda

Originalni Kia rezervni dijelovi | Originalna Kia dodatna oprema | Economy Line za starija vozila | Povoljni sezonski pregledi

Dezinfekcija putničke kabine ili klimatskog sistema vozila

Jeste li za vrijeme trajanja pandemije COVID-19 imali simptome infekcije te ste zbog hitnih obaveza upotrebljavali vozilo?

Saznajte više →

Vrhunske autosjedalice za bezbrižnu sigurnost djece

Dječije autosjedalice iz naše ponude proizvodi su vodećeg njemačkog proizvođača koji, ispunjavanjem međunarodnih standarda ECE R44/04, osiguravaju najvišu zaštitu vaše djece tokom vožnje. Uspješno su prošle najzahtjevnije sigurnosne testove i lako se stavljaju u vozilo.

Provjerite ponudu →

Paketi pregleda vozila

Sezonski pregled Vaše Kije pripremit će Vas za duga putovanja ali i za kraće relacije sa gušćim prometom, i to po posebno povoljnoj cijeni.

Provjerite ponudu →

Originalna dodatna oprema

Vrhunski dizajn i potpuna prilagođenost vozilu, karakteristike su koje razlikuju originalnu dodatnu opremu od ostale. Originalna oprema garantuje potpunu kombinaciju dizajna, sigurnosti i užitka u vožnji.

Pogledajte dodatnu opremu →

Originalni rezervni dijelovi

Originalni rezervni Kia dijelovi napravljeni su posebno za Vašu Kiju. Briga i stručnost u razvoju dijelova prisutna je i u odabiru materijala i konstrukciji. Garantujemo njihovo dugogodišnje kvalitetno djelovanje.

Pogledajte originalne rezervne dijelove →

Economy line

Rezervni dijelovi linije Economy Line namijenjeni su odabranim Kia vozilima starosti iznad 5 godina. Potpuno su prilagođeni Vašem vozilu i nude Vam jednaku sigurnost i kvalitet kao i originalni dijelovi, ali po nižoj cijeni. Ušteda u odnosu na originalne rezervne dijelove u prosjeku iznosi oko 30%.

Više o dijelovima Economy Line →

Prijavite vozilo na servis

Prijava na servis Potražite zastupnika
Opseg i cijene proizvoda iz ponude opreme za nadgradnju zavise od modela vozila, opreme vozile i godine proizvodnje. Fotografije u katalogu su simbolične. Sve ponude uključuju PDV i mogu se mijenjati. Ponuda važi do isteka zaliha. Povremeno se može dogoditi da proizvodi zbog veće potražnje nisu privremeno dostupni. U ponudu nisu uključeni troškovi montaže, osim ako nije navedeno drugačije. Ponude su dostupne kod ovlaštenih Kia servisera. Zadržavamo pravo na štamparske greške i promjene. Reprodukcija sadržaja, a i sažetaka, samo uz pismeno dozvolu KMAG BH d.o.o., Safeta Zajke 181, 71000 Sarajevo-Rajlovac.
Sve Kompaktna SUV Sportski