7 GODINA GARANCIJE KIA

2.555 dana / 150.000 km bez brige

7 godina bezbrižnosti

Svi Kijini modeli ponose se najduljom europskom garancijom. Opća garancija za cijelo vozilo vrijedi 7 godina ili do 150.000 kilometara (bez ograničenja kilometara prve 3 godine). 7-godišnja garancija na najbolji način predstavlja tri Kijine temeljne vrijednosti – kvalitetu, pouzdanost i dinamičnost.

Najduža garancija u Europi

7-godišnja garancija najduža je europska garancija.

Prenosivost

Garancija je prenosiva na različite vlasnike vozila, naravno, pod uvjetom da je vozilo održavano u skladu s Kijinim servisnim zahtjevima.

7 duuuuuuuugih godina

Naša rekordno duga sedmogodišnja garancija za sve naše nove modele odvest će Vas u fantastičan svijet bezbrižnosti. Pouzdanost, sigurnost i užitak u vožnji sada su naša briga.

Najmodernija proizvodnja

Zahvaljujući jednoj od najmodernijih europskih tvornica koja se nalazi u Žilini, u Slovačkoj, Kia kupcima nudi najveće zadovoljstvo - visokokvalitetan automobil koji zbog najdulje europske tvorničke garancije kupcu omogućava znatno smanjenje troškova održavanja vozila.

“Naj ideja” prema magazinu Autocar

Najdulja europska garancija - 7-godišnja Kijina garancija za model cee’d čim je uvedena proglašena je „Najboljom idejom 2006. godine“ prema mišljenju uglednog britanskog automobilskog časopisa Autocar. Naime, to ostaje revolucionarna, hrabra i jedinstvena odluka u Europi.

7 IZNUTRA I IZVANA

7-godišnja Kia garancija nije samo najduža u Europi. Mi vjerujemo da je i najbolja u Europi. Svaki naš model pokriven je 7-godišnjom „bumper to bumper“ tvorničkim garancijom. Nema sakrivenog sitnog tiska ili neugodnih iznenađenja. Tako da bezbrižnost sada dolazi kao standard kod Kije.
Oprema unutrašnjosti
Tkanine
Elektroinstalacije
Karoserija
Motor
Šasija
Pogonski sklop i baterija

Kia i na baterije nudi identičnu garanciju kao i na kompletno vozilo – 7 dugih i bezbrižnih godina. Novi Soul EV tako je jedini električni automobil s jedinstvenom sedmogodišnjom garancijom.

7 KLJUČNIH PREDNOSTI

NAJVIŠI STANDARDI

Kia automobili proizvode se prema najvišim proizvodnim standardima u automobilskoj industriji. Zbog iznimne kvalitete vozila, Kia je samouvjereno ponudila najdulju garanciju na nove automobile u Europi.

POTPUNA BEZBRIŽNOST

Kia je jedini proizvođač u Europi koji nudi 7-godišnju garanciju i time kupcima pruža osjećaj potpune bezbrižnosti tijekom najmanje 7 godina.

„BUMPER TO BUMPER“ GARANCIJA

Tvornička garancija, tzv. „bumper to bumper“ garancija, znači da ćete dobiti jednaku razinu garancije od prvog do 2,555. dana.

PRENOSIVOST GARANCIJE

Garancija je prenosiva na sljedećeg kupca. To znači da će trogodišnja Kia još uvijek imati preostalu garanciju dulje od većine garancija koje nudi naša konkurencija.

MANJI TROŠAK ODRŽAVANJA

Trošak održavanja Vašeg automobila bit će manji uz ovu velikodušnu ponudu, a cijena u slučaju ponovne prodaje može biti samo veća.

TROŠKOVI POKRIVENI GARANCIJOM

Malo je vjerojatno da će Vam zatrebati usluge garancije, no ukoliko se javi takva potreba, možete računati da će Vam svi troškovi rada i rezervnih dijelova biti pokriveni garancijom.

GARANCIJA VRIJEDI DILJEM EUROPE

Putujući Europom, Vaša garancija vrijedi gdje god se nađete.

PITANJA I ODGOVORI

NA KOJI SE AUTOMOBIL ODNOSI 7-GODIŠNJA KIA GARANCIJA?
7-godišnja garancija odnosi se na sva osobna vozila.
DA LI JE TO TVORNIČKA GARANCIJA ILI GARANCIJA KOJU NUDI LOKALNI PRODAVAČ?
Ova garancija nije kao ostale vanjske garancije, npr. od osiguravajućih kuća ili lokalnih prodavača. Ovo je opsežna tvornička garancija koja vrijedi jednako od prvog dana pa do do kraja sedme godine.
POSTOJI LI OGRANIČENJE KILOMETRAŽE?
Naša najduža garancija na tržištu tijekom prve tri godine trajanja nema ograničenja kilometraže. Kroz cjelokupan period garancije (7 godina) ograničenje kilometraže je 150.000 km.
POSTOJE LI KOMPONENTE KOJE NISU POKRIVENE 7 GODINA?
Neki dijelovi vozila imaju svoj prirodni rok trajanja i garancija ih pokriva kraće vrijeme. To su: akumulator, naknadno ugrađena Kijina originalna dodatna oprema (12 mjeseci bez ograničenja kilometraže), audio sustav, navigacija i ostali audio priključci (36 mjeseci, odn. 100.000 km) i lak (60 mjeseci, odn. 150.000 km). Garancijom nije obuhvaćen potrošni materijal.
KAKO PROIZVOĐAČ AUTOMOBILA MOŽE PONUDITI 7-GODIŠNJU GARANCIJU / 150.000 km?
Zbog iznimne kvalitete proizvodnje Kia je samouvjereno ponudila ovakvu izvanrednu garanciju, jedinstvenu na europskom tržištu.
DA LI JE GARANCIJA PRENOSIVA NA SLJEDEĆEG VLASNIKA?
Da, u potpunosti. Znači, ukoliko budete prodavali vozilo nakon, primjerice, 5 godina upotrebe, vozilo će i dalje imati 2 godine garancije.
ŠTO JE S GARANCIJOM NA PROHRĐAVANJE?
Svi naši osobni automobili nove generacije osigurani su 7 godina.

Detaljni uvjeti garancije opisani su u garancijskoj knjižici vozila, odnosno, kod ovlaštenog zastupnika.