Zapošljavamo

Željni ste izazova? Postanite član pobjedničkog Kia tima!


Uspješna prodaja Kia automobila i rastuća zajednica zadovoljnih Kia vozača omogućuju nam neprestano širenje prodajno-servisne mreže i ponude kvalitetnih i pristupačnih vozila, kao i otvaranje novih radnih mjesta.

Ponosno najavljujemo kako će kompanija Kia Motors Adria Group na razini regije uskoro zaposliti više osoba. U potrazi smo za najboljim ljudima željnim novih izazova – vrsnim automehaničarima, savjetnicima za prodaju i rukovodećim kadrovima koji će doprinijeti daljem razvoju kompanije u regiji.

NUDIMO:

  • Nova znanja.
  • Stimulativna zarada.
  • Rad u uspješnom kolektivu.

Upis u bazu kandidata za zaposlenje

Upišite se u našu bazu ukoliko želite primati obavijesti o aktualnim mogućnostima zaposlenja.


Otvorite obrazac za upis

Uvjerite nas da Vas zaposlimo

U našoj kompaniji neprestano tražimo sposobne ljude koji će nas oduševiti i uvjeriti nas da upravo njih zaposlimo!

Iako trenutno nemamo raspisan konkurs za radno mjesto Vašeg područja interesa, možete nam svejedno reći koji su dobri razlozi zbog kojih bismo Vas trebali zaposliti i šta ćemo izgubiti ako to ne učinimo.

Ako ste ambiciozni, komunikativni, organizovani, pozitivni i fleksibilni te imate druge pozitivne karakteristike, možda ste baš Vi prava osoba za našu kompaniju.

Ako ste uvjereni da biste svojim osobinama povećali našu učinkovitost, pošaljite nam otvorenu molbu koja će sadržavati vaša znanja i obrazovanje s naglaskom na vaše prednosti i iskustvo te posao koji želite raditi. Priložite i motivaciono pismo koje će nam na poseban način otvori vrata do Vaše osobnosti i motivacije za karijerom.

Povjerljivo ćemo postupiti s Vašom prijavom!

Pošaljite svoju prijavu