Economy Line

Štedite na novcu, ne na kvalitetu!

Rezervni dijelovi linije Economy Line dizajnirani su za neka Kijina vozila starija od 5 godina. Prilagođeni su i nude istu sigurnost kao originalni dijelovi, ali po povoljnijoj cijeni. Od izvornih originalnih dijelova u prosjeku su povoljniji 30 posto.

Prednosti servisa u ovlaštenoj mreži Kia, pri korištenju Economy Line dijelova:

  • optimizacija troškova održavanja,
  • kvalitet rezervnih dijelova nadzire Kia,
  • važe isti uslovi garancije kao kod originalnih rezervnih dijelova,
  • na redovnom pregledu ovlašteni servis stručno provjerava tehničku besprijekornost vozila i besplatno provjeri moguće tehničke akcije koje nudi Kia,
  • potvrđena servisna knjiga od strane ovlaštenog servisa.

Linija Economy Line (oznaka Product Line 2) može uključivati grupe dijelova: filter vazduha, akumulator, kočione diskove, kočione pločice, sijalice, filter kabine, potisni ležaj kvačila, lamela kvačila, filter za gorivo, grijače, filter ulja i svjećice.

Prijavite vozilo na servis

Prijava na servis Potražite zastupnika
Opseg i cijene proizvoda iz ponude opreme za nadgradnju zavise od modela vozila, opreme vozile i godine proizvodnje. Fotografije u katalogu su simbolične. Sve ponude uključuju PDV i mogu se mijenjati. Ponuda važi do isteka zaliha. Povremeno se može dogoditi da proizvodi zbog veće potražnje nisu privremeno dostupni. U ponudu nisu uključeni troškovi montaže, osim ako nije navedeno drugačije. Ponude su dostupne kod ovlaštenih Kia servisera. Zadržavamo pravo na štamparske greške i promjene. Reprodukcija sadržaja, a i sažetaka, samo uz pismeno dozvolu KMAG BH d.o.o., Safeta Zajke 181, 71000 Sarajevo-Rajlovac.
Sve Kompaktna SUV Sportski