Originalni rezervni dijelovi Kia

Prvenstveno zato što su napravljeni posebno za Vašu Kiju, a čime se garantuje njihova dugotrajnost.

Od 46,60 KM

Set metlica prednjih brisača

Oštećeni brisači povećavaju mogućnost oštećenja stakla i utiču na bezbjednost u saobraćaju. Originalni Kia brisači omogućavaju optimalno brisanje i odličnu vidljivost.
Od 172,90 KM (kom)

TPMS senzor za kontrolu pritiska u pneumaticima

Ispravan pritisak u pneumaticima pruža optimalno prijanjanje, pravilan položaj vozila i najmanju potrošnju goriva. Originalan TPMS senzor Kia mjeri pritisak u pneumaticima Vaše Kije i obavještava Vas o promjenama.
Od 112,52 KM

Kočione pločice, zadnje

Kočione pločice se razlikuju po kvalitetu i cijeni pri čemu niska cijena najčešće znači lošiji kvalitet. U Kiji nudimo isključivo kočione sisteme koji omogućavaju najkraći put kočenja i optimalno kočenje.
Od 128,51 KM

Kočioni diskovi, naprijed

Kočioni diskovi važan su dio kočionog sistema vozila. Kako se tokom vremena troše, moraju se redovno mijenjati – njihovo trošenje pokazuje vibracije vozila ili upravljača pri kočenju.

Prijavite vozilo na servis

Prijava na servis Potražite zastupnika
Opseg i cijene proizvoda iz ponude opreme za nadgradnju zavise od modela vozila, opreme vozile i godine proizvodnje. Fotografije u katalogu su simbolične. Sve ponude uključuju PDV i mogu se mijenjati. Ponuda važi do isteka zaliha. Povremeno se može dogoditi da proizvodi zbog veće potražnje nisu privremeno dostupni. U ponudu nisu uključeni troškovi montaže, osim ako nije navedeno drugačije. Ponude su dostupne kod ovlaštenih Kia servisera. Zadržavamo pravo na štamparske greške i promjene. Reprodukcija sadržaja, a i sažetaka, samo uz pismeno dozvolu KMAG BH d.o.o., Safeta Zajke 181, 71000 Sarajevo-Rajlovac.
Sve Kompaktna SUV Sportski