ORIGINALNI NAPLACI ZA JEDNOSTAVNU ZAMJENU TOČKOVA

Dosta Vam je čekanja ispred vulkanizereske radnje zbog iznenadne promjene vremena ili približavanja zakonskog roka za zamjenu pneumatika?
Za Vas imamo jednostavno rješenje koje će Vam uštedjeti vrijeme i novac.

Izaberite dodatne KIA naplatke za Vaš model vozila i pripremićemo Vam zimske ili ljetne komplete točkova koji imaju više prednosti:

  1. Brža zamjena točkova krati vrijeme usluge i smanjuje trošak vulkanizera. Troškovi kompleta točkova se u samo nekoliko sezona izjednačavaju s troškovima zamjene guma.
  2. Ljeti možete na svom vozilu koristiti točkove većih dimenzija koji doprinose ljepšem izgledu Vašeg vozila. Oblik originalnih KIA naplataka je prilagođen da u potpunosti odgovara dizajnu vozila.
  3. Komplete točkova sa ljetnim pneumaticima možete koristiti samo ljeti, te iz tog razloga oni neće biti izloženi agresivnim zimskim vremenskim uslovima. Na taj način naplaci ostaju dobro očuvani i neoštećeni.
  4. Upotrebom različitih kompleta točkova za ljeto i zimu izbjegavate mogućnost oštećenja TPMS senzora, koji je sastavni dio većine naših novih modela a koji se lako mogu oštetiti prilikom demontaže i montaže pneumatika sa postojećih naplataka.
  5. Prilikom prodaje vozila povećevate njegovu tržišnu vrijednost.

Odabrana ponuda Kia naplataka

Kia Ceed

113,90 KM

Čelični naplatak

284,90 KM

Alu naplatak Anyang (srebrena boja) 16"

334,9 KM

Alu naplatak Goyang (srebrena boja) 17"

399,90 KM

Alu naplatak, pet krakova, dvobojni 17"

Kia Sportage

205,9 KM

Čelični Hybrid naplatak 17"

499,9 KM

Alu naplatak Halla 18"

549,9 KM

Alu naplatak Gangam 18" dvobojni

569,9 KM

Alu naplatak 19"

Kia Stonic

119,9 KM

Čelični naplatak 15"

204,9 KM

Čelični Hybrid naplatak 17"

269,9 KM

Alu naplatak 15", Tip B

439,9 KM

Alu naplatak 17", tip B

Proverite kompletnu ponudu naplataka i dodatne opreme

Prijavite vozilo na servis

Prijava na servis Potražite zastupnika
Opseg i cijene proizvoda iz ponude opreme za nadgradnju zavise od modela vozila, opreme vozile i godine proizvodnje. Fotografije u katalogu su simbolične. Sve ponude uključuju PDV i mogu se mijenjati. Ponuda važi do isteka zaliha. Povremeno se može dogoditi da proizvodi zbog veće potražnje nisu privremeno dostupni. U ponudu nisu uključeni troškovi montaže, osim ako nije navedeno drugačije. Ponude su dostupne kod ovlaštenih Kia servisera. Zadržavamo pravo na štamparske greške i promjene. Reprodukcija sadržaja, a i sažetaka, samo uz pismeno dozvolu KMAG BH d.o.o., Safeta Zajke 181, 71000 Sarajevo-Rajlovac.
Sve Kompaktna SUV Sportski