Sezonska ponuda jesen – zima 2018/19

Obucite svoje vozilo za hladne dane.

Paketi pregleda vozila

Prijavite se na servisni pregled koji možete obaviti uz zamjenu pneumatika te iskoristite našu akcijsku ponudu za održavanje vozila prije zime. Kijino stručno osoblje u cjelosti će se pobrinuti za jesensku i zimsku pripremu vašeg vozila.

Provjerite ponudu →

Originalna dodatna oprema

Vrhunski dizajn i potpuna prilagođenost vozilu, karakteristike su koje razlikuju originalnu dodatnu opremu od ostale. Originalna oprema garantuje potpunu kombinaciju dizajna, sigurnosti i užitka u vožnji.

Pogledajte dodatnu opremu →

Originalni rezervni dijelovi

Originalni rezervni Kia dijelovi napravljeni su posebno za Vašu Kiju. Briga i stručnost u razvoju dijelova prisutna je i u odabiru materijala i konstrukciji. Garantujemo njihovo dugogodišnje kvalitetno djelovanje.

Pogledajte originalne rezervne dijelove →

Economy line

Rezervni dijelovi linije Economy Line namijenjeni su odabranim Kia vozilima starosti iznad 5 godina. Potpuno su prilagođeni Vašem vozilu i nude Vam jednaku sigurnost i kvalitet kao i originalni dijelovi, ali po nižoj cijeni. Ušteda u odnosu na originalne rezervne dijelove u prosjeku iznosi oko 30%.

Više o dijelovima Economy Line →

Prijavite vozilo na servis

Prijava na servis Potražite zastupnika
Opseg i cijene proizvoda iz ponude opreme za nadgradnju zavise od modela vozila, opreme vozile i godine proizvodnje. Fotografije u katalogu su simbolične. Sve ponude uključuju PDV i mogu se mijenjati. Ponuda važi do isteka zaliha. Povremeno se može dogoditi da proizvodi zbog veće potražnje nisu privremeno dostupni. U ponudu nisu uključeni troškovi montaže, osim ako nije navedeno drugačije. Sve ponude važe do 31.03.2019. odnosno do datuma navedenog u pojedinačnoj ponudi. Ponude su dostupne kod ovlaštenih Kia servisera. Zadržavamo pravo na štamparske greške i promjene. Reprodukcija sadržaja, a i sažetaka, samo uz pismeno dozvolu KMAG BH d.o.o., Safeta Zajke 181, 71000 Sarajevo-Rajlovac.
Sve Kompaktna SUV Sportski EV / Hibridi Karavani