Predstavljanje Galerija Specifikacije
Predstavljanje Galerija Specifikacije
Kia Optima Plug-In Hybrid

Karakteristike

+

Vozilo s niskim emisijama

Tehnologija plug-in hibrida osigurava kapacitet i pruža neprimjetno prebacivanje iz električnog (EV) u hibridni (HEV) način vožnje. To je snažno, sigurno, vozilo s niskim emisijama, koje se vozi kao normalno vozilo.

+

Upozorenje za napuštanje vozne trake (LDW)

Upotrebom kamere za praćenje oznaka prometne trake, LDW Vas upozorava ako Vaše vozilo izlazi iz prometne trake bez upotrebe pokazivača smjera.

+

Upozorenje na vozilo u "mrtvom kutu" (BCW)

Koristeći radar za praćenje bočnih strana i stražnjeg kraja vozila, BCW koristi audio-vizualna upozorenja kako bi Vas obavijestio o bilo kojem vozilu u Vašem mrtvom kutu, omogućavajući lakše i sigurnije promjene trake.

+

Sistem za pomoć kod parkiranja unazad (SPAS)

Sistem koristi senzore namještene na boku koji Vam pomažu pri bočnom i pravougaonom parkiranju na parkiralištu. To je funkcija koja Vam pomaže pri pomicanju vozila iz bočnog parkirnog mjesta.

+

Monitor s 360 pogledom (AVM)

Pri brzini do 20 km/h AVM spaja 4 kamere (kamera pozadi, sprijeda i dvije s bokova vozila) i nudi Vam ptičju perspektivu prostora oko Vas.

+

Izbjegavanje frontalnog sudara (FCA)

Kombinirajući podatke s radara i kamere, FCA aktivira kočnice kada otkrije iznenadno kočenje automobila ispred i može potpuno zaustaviti vozilo brzine do 60 km/h. Ako FCA registrira pješaka ispred sebe, upozorava Vas. Ako ne odgovorite, aktiviranjem kočnica izbjeći će ili ublažiti sudar.