Potpuno novi Kia Niro.

Predstavljamo potpuno novi Kia Niro, koji nam dolazi na jesen 2022. Predstavljamo potpuno novi Kia Niro. Automobil stvoren da na ulice donese novi oblik električne vožnje.

Opremljen s triom energetski učinkovitih alternativa, potpuno novi Kia Niro utaba put električnoj budućnosti. Otkrijte naš hibridni, plug-in hibridni i električni pogon te novo dizajniranu vanjštinu crossovera. Zajedno s inovativnim interijerom izrađenim od održivih materijala, garantuje uzbuđenje gdjegod krenuli.

Naši pogoni orijentisani na budućnost znače da imate širok raspon opcija koje Vam daju sve alate koji su Vam potrebni da učinite nešto prekrasno.

Nešto prekrasno je na putu.

Neće proći dugo dok ne otključate širok raspon čuda.

Pametniji oblik moći.

Potpuno novi Niro dostupan je kao plug-in hibrid, hibrid i električni te Vam nudi niz izbora za Vaš sljedeći automobil. Uz funkciju Vehicle-to-Device, Niro EV omogućava punjenje Vaših elektroničkih uređaja jednim jednostavnim povezivanjem.

Orijentisan na budućnost.

Otkrijte progresivni vanjski izgled s odvažnim elementima dizajna. Kao što je Aero C stupić, koji dodaje kontrast bokovima i omogućava protok zraka ispod vozila kako bi se smanjila turbulencija zraka iza vozila, ili svestrana karoserija crossovera koja dodaje više prostora za sve Vaše potrebe.

Slijedite svoju intuiciju.

Potpuno novi Niro pružit će Vam sve što želite od svog automobila. Od intuitivnih karakteristika kao što je projekcijski zaslon koji Vam pomaže držati pogled na cesti, do daljinske pomoći pri parkiranju koja Vam omogućava parkiranje čak i na najužim parking mjestima.

Pričekajte da vidite kako Vas inspiriše na putu.

Pogledajte šta znači vožnja koja Vas inspiriše.

Želite li da Vas obavijestimo kada su vozila dostupna za testiranje?

Molimo ispunite obrazac u nastavku kako bismo Vas mogli kontaktirati.