PONUDA GODINE

Novi gradski šarmer - Novi Rio

Novi Rio nudi mnoštvo prostora i praktičnosti, a sa druge strane lagan je za manevrisanje u zagušenim gradskim sredinama. Iskoristite jesenju akciju u KIA salonima i novi Rio sa bogatom opremom možete kupiti po cijeni već od 20.890 KM!

Urbana ikona - Novi Stonic

Za njim se svi okreću. On postavlja trendove. On pomjera granice. Novi Kia Stonic čini dane ljepšim, a život ispunjava vedrim bojama! Bogato opremljen gradski trendseter sada je još povoljniji!

Novi Stonic - već od 25.990 KM

Bogato opremljeni Novi Sportage

Najnoviji Sportage već je osvojio srca publike, ali i brojnih žirija što mu je donijelo mnoštvo nagrada za kvalitet, bezbjednost, pouzdanost i dizajn.

Novi Sportage već od 35.990 KM

SA KUPOVINOM KIJE STE BEZBRIŽNI

7 godina garancije

Najduža evropska fabrička garancija na sva nova vozila značajno smanjuje troškove održavanja i na najbolji način dokazuje kvalitet Kia vozila.

Briga za vašu sigurnost

Kia vozila u testovima nezavisne evropske automobilske asocijacije Euro NCAP dobivaju najveće ocjene i zadovoljavaju sve sigurnosne standarde.

Nagrađivana Kia kvaliteta

Kia je aktuelni pobjednik studije J.D Power, kojom je četvrti put zaredom osvojila titulu vozila sa najvećim zadovoljstvom kupaca.

Slike su simbolične. Cijena je izražena u KM-ovima i uključuje PDV. Istaknuta cijena za Kia Sportage odnosi se na model KIA SPORTAGE 1,6 CRDI LP LX ACTIVE M/T 2WD proizveden u 2019. godini, dok se se u okviru akcije KIA SPORTAGE 1,6 CRDI LP LX EDITION M/T 2WD proizveden u 2018. godini može kupiti po istoj cijeni kao isto vozilo sa benzinskim motorom. Količine su ograničene. KMAG BH d.o.o. zadržava pravo izmjene cijene bez prethodne najave. Dodatne informacije potražite na www.kia.ba ili kod ovlaštenih Kia zastupnika.

Sve Kompaktna SUV Sportski EV / Hibridi