PONUDA IZ SNOVA

Novi gradski šarmer - Novi Rio

Novi Rio nudi mnoštvo prostora i praktičnosti, a sa druge strane lagan je za manevrisanje u zagušenim gradskim sredinama. Iskoristite akciju u KIA salonima i novi Rio sa bogatom opremom možete kupiti po cijeni već od 20.890 KM!

Urbana ikona - Novi Stonic

Za njim se svi okreću. On postavlja trendove. On pomjera granice. Novi Kia Stonic čini dane ljepšim, a život ispunjava vedrim bojama! Bogato opremljen gradski trendseter sada je još povoljniji!

Novi Stonic - već od 25.990 KM

Potpuno novi XCeed

Ako tražite nove izazove koji će vas inspirirati, ako vas uzbuđuju nova iskustva, ako vam napuštanje komfor zone izaziva užitak, onda ste dobrodošli u jedan drugačiji ritam novog Kia XCeeda.

Već od 34.990 KM

Bogato opremljeni Novi Sportage

Najnoviji Sportage već je osvojio srca publike, ali i brojnih žirija što mu je donijelo mnoštvo nagrada za kvalitet, bezbjednost, pouzdanost i dizajn.

Novi Sportage već od 35.990 KM

SA KUPOVINOM KIJE STE BEZBRIŽNI

7 godina garancije

Najduža evropska fabrička garancija na sva nova vozila značajno smanjuje troškove održavanja i na najbolji način dokazuje kvalitet Kia vozila.

Briga za vašu sigurnost

Kia vozila u testovima nezavisne evropske automobilske asocijacije Euro NCAP dobivaju najveće ocjene i zadovoljavaju sve sigurnosne standarde.

Nagrađivana Kia kvaliteta

Kia je aktuelni pobjednik studije J.D Power, kojom je četvrti put zaredom osvojila titulu vozila sa najvećim zadovoljstvom kupaca.

Kombinovana potrošnja goriva: 3,9 – 8,3 l/100 km, emisije CO2: 103 – 187 g/km. Cijene uključuju sve navedene popuste, ali ne uključuje trošak metalik boje. Ponuda vrijedi do isteka zaliha. Za štamparske greške ne odgovaramo. Slike su simbolične.

Sve Kompaktna SUV Sportski