• Meet the new Kia Sorento

  Upoznajte potpuno novi Kia Sorento.

  S novim profinjenim dizajnom.

 • Bold exterior styling

  Naglašen vanjski stil.

  S glatkom zategnutom siluetom.

 • Luxurious cabin design

  Luksuzno dizajnirana kabina.

  Moderna, prostrana i vrhunske kvalitete.

 • Striking on-road presence

  Upečatljiv na cesti.

  Uz mišićav i odlučan stav.

360°

Započni 360° pregled
Klikni i povuci

Dizajn

Izvanredna kvaliteta. Svakog dana.

Inspirativan i odvažan.

Mnoštvom dizajnerskih poboljšanja, najluksuzniji Kijin SUV, Sorento podignut je na još višu razinu estetske profinjenosti.

Od vizije do stvarnosti.

Dizajn u akciji.

Novi Sorento osmišljeno je dizajnersko poboljšanje. Njegov stil mijenja se postupno, naglašavajući glatku i zategnutu siluetu te dominantnost na cesti.

Panoramski krov

Više svjetlosti. Bila kiša ili sunce.

Panoramski krovni prozor.

Stakleni krovni prozor koji se proteže iznad prednjih i stražnjih sjedala, na opcionalnom dvostrukom panoranskom krovu, otvara novu dodatnu dimenziju prostranosti i sunčeve svjetlosti.

Unutrašnji materijali ugodni na dodir

Opipajte stvarnu kvalitetu.

Vrhunski materijali u kabini.

Tkanine ugodne na dodir, koža, naglašen visoki sjaj, mat-kromirana završna obrada ... Kijini dizajneri stvorili su istinski luksuz koji istovremeno izvrsno izgleda te nudi vrhunski komfor.

Zaobljena instrument ploča

Zaobljenja i ponovno zaobljenja.

Uglađen interijer.

Sorento je inspiriran vizijom luksuzne modernosti i prostranosti. Konture kabine prate stilizirane glatke linije i modernu instrument ploču. Stvoren kako bi vas impresionirao u trenutku.

Vidjeti i biti viđen.

LED svjetla.

Definiran je novim povišenim poklopcem motora te izražajnim prednjim LED farovima koji poboljšavaju vidljivost na cesti, ali i opći vizualni dojam. Za pravu kombinaciju sigurnosti i stila, dostupan je i sa stražnjim LED svjetlima.

Tehnologija

Odvažni novi standardi sportskih terenaca.

Vrhunska tehnologija koju ćete obožavati.

Beskompromisna inovativnost. Kia Sorento nudi mnoštvo pametnih rješenja koja će poboljšati iskustvo vožnje. Kako za vozače, tako i za putnike.

Pogled iz ptičje perspektive.

Monitor s pogledom 360°.

Uživajte u cjelovitom pogledu. Zahvaljujući monitoru s pogledom 360° koji koristi četiri kamere, preglednost parkinga nikada nije bila bolja.

Pomoć pri upravljanju.

Sustav za upozorenje pri napuštanju vozne trake.

Aktivan sigurnosni sustav upozorava vas ukoliko se počnete nenamjerno kretati izvan vozne trake.

Ekspert za uske prostore.

Pametni sustav za pomoć pri parkiranju.

Ovaj sustav dizajniran je kako bi vam pomogao s bočnim, prednjim i parkiranjem unatrag. Prepoznaje odgovarajuće parkirno mjesto, usmjerava te procjenjuje udaljenost u okruženju vašeg Sorenta.

Otvorite prtljažnik bez da ste učinili išta.

Pametna prtljažna vrata.

Prtljažnik se otvara automatski kada osjeti vaš pametni ključ u neposrednoj blizini. Na taj način znatno je olakšano spremanje prtljage kada su vam ruke pune.

Potpuno nova perspektiva.

Detekcija mrtvog kuta.

Radarski senzor prati vozilo iza vašeg Sorenta. U slučaju da vozilo iza vas počinje približavati i preticati vas sustav će vas upozoriti na to, čime se bitno smanjuje mogućnost sudara.

Čuvajte razmak.

Pametni tempomat .

Ova pametna aktivna sigurnosna tehnologija djeluje jednako kao tempomat. Kada sustav detektira vozilo ispred sebe automatski smanjuje brzinu vozila ili ga čak zaustavlja na sigurnoj razdaljini i tako spriječava sudare.

Audio-vizualni navigacijski sustav

Uvijek na pravom putu.

Audio-vizualni navigacijski sustav.

Odaberite između AVN sustava s naprednim 7-inčnim ili 8-inčnim zaslonom na dodir s prepoznavanjem glasa i ugrađenim Premium Infinity audio sustavom.

Premium audio bez premca.

Infinity™ audio sustav.

Infinity audio sustav dolazi s deset zvučnika, vanjskim pojačalom te volumenom koji se prilagođava brzini. Sve kako bi osjetili pravo audio iskustvo.

Izrazito dobro povezivanje.

USB, iPod® i više.

Puštajte glazbu s iPoda, USB ključića ili drugih kompatibilnih uređaja, jednostavnim spajanjem s integriranim 3.5 mm (analognim) i USB utorima.

Uvijek poznaje vaša ograničenja.

Sustav za informiranje o ograničenjima brzine.

Ovaj sustav koristi kamere i navigacijski sustav za prepoznavanje prometnih znakova s ograničenjima brzine te prikazuje informacije na instrument ploči.

Komfor

Još razloga za osmijeh.

Uživajte u luksuznim dodacima.

Novi Kia Sorento kreiran je da bi zadovoljio dva glavna načela: kako bi učinio vaš život lakšim i boljim.

Povećana kabina

Više prostora. Više slobode.

Povećana kabina.

Novi dizajn rezultirao je povećanjem vanjskih dimenzija te većim međuosovinskim razmakom, što znači više prostora za glavu i noge vozača i putnika.

Ponesite sve što vam je potrebno.

Prilagodljiva sjedala.

Sami kreirajte pravu kombinaciju sjedećeg i prtljažnog prostora. Uključuje preklapanje drugog reda te omogućuje istovremenu udobnost putnika i bogat prtljažni prostor.

Stvoren za čisto uživanje.

Udobna sjedala.

Udobno se smjestite u Sorentova fino izrađena sjedala od meke kože i uživajte ​​u vožnji. Suvozačevo sjedalo podesivo je u osam smjerova, dok vozač može uživati u još 4 dodatne opcije el. podešavanja u leđnom dijelu.

Zadržite toplinu ili svježinu.

Svevremenski komfor.

Grijana sjedala s tri razine podešavanja, zagrijat će vas za hladnih dana, a tijekom ljeta, vozač i suvozač mogu uživati i u ventiliranim sjedalima. Komfor za sve vremenske uvjete.

7-godišnje jamstvo

7-godišnje jamstvo

7-godišnje jamstvo.

Jedna briga manje.

Zamislite kada biste mogli kupiti 7 godina bezbrižnosti. Upravo s tim dodatkom dolazi vaš novi Kia Sorento. Jamstvo vrijedi na cijelo vozilo. Zašto dajemo tako dobru ponudu? Zato što je Sorento prošao brojna testiranja prema najvišim standardima. Iako imate 7-godišnje jamstvo, gotovo smo sigurni da vam uopće neće zatrebati. Jamstvo je potpuno je prenosivo na druge vlasnike te povećava vrijednost prilikom prodaje vozila.

Revolucionarno 7-godišnje jamstvo (ili do 150000 km) vrijedi u svim zemljama EU i Norveškoj, Švicarskoj, Irskoj i Gibraltaru sukladno lokalnom zakonodavstvu.