GENEVA MOTOR SHOW 2017

Prvi puta u Ženevi: NOVI KIA STINGER, NOVI KIA PICANTO, I JOŠ MNOGO TOGA

KIA NA AUTOMOBILSKOM
SALONU U ŽENEVI 2017
GDJE I KADA NAS PRONAĆI
Novinarski dan: 7. mart: 7:30 - 18:00
8. mart, 7:30 - 18:00
Otvoreno za javnost: 9. - 19. marta,
10:00 - 20:00 (ponedjeljak - petak),
9:00 - 19:00 (subota- nedjelja)
Novinarska konferencija: 7. mart: 8:45
Lokacija: Dvorana 6, izložbeni štand št. 6421
> VIŠE INFORMACIJA

U zraku se osjeti velika napetost dok se Kia sprema za razotkrivanje najuzbudljivijih modela svih vremena upravo u Ženevi.

Najveća zvijezda je novi Kia Stinger - naš prvi Gran Turismo, koji je naš najatraktivniji model u povijesti. Moćna fastback limuzina, koja je namijenjena uživanju u vožnji dignuti će veliku prašinu u Ženevi.

Kia je također ponosna i uzbuđena za premijeru novoga Picanta, koji donosi novu energiju i mladost u segment gradskih automobila. Sa svojom sofisticiranošću, kako izvana tako i iznutra, oduševit će sve ljubitelje i vozače Kije kao i automobilsku javnost.

Jedva čekate premijeru?

> NARUČITE SE NA NAŠE E-NOVOSTI
 

POGLEDAJTE KIJINU NOVINARSKU KONFERENCIJU UŽIVO NA FACEBOOKU 7. MARTA U 8:45

 

ISTA VELIČINA, VEČE IDEJE: NOVI KIA PICANTO

Mi ne možemo dočekati mlad i energičan novi dizajn s više mogućnosti prilagodbe za svakog pojedinca, iznutra i izvana. Novi Picanto zadržava svoje kompaktne dimenzije, zahvaljujući karoserijskim linijama i živahnim bojama koje donose još upečatljiviji izgled. Moderan i profinjen dizajn kabine nudi impresivan paket visoko tehnoloških rješenja za maksimalnu sigurnost i udobnost. Novi Picanto nudi više prostora nego ikad prije za sve u vozilu i njihovu prtljagu.

 

PRIVLAČAN DIZAJN, UZBUDLJIVA DINAMIKA: NOVI KIA STINGER

Pripremite se za iznenađenje - naš novi Gran Turismo za kojim se okreću glave. Sa svojim sportskim elegantnim stasom i nabildanom karoserijom s 3,3-litrenim turbo motorom sa 6 cilindara i iznimnom voznom dinamikom Stinger je prepoznatljiv i ne možete ga zanemariti čak i ako bi htjeli. Stinger je pravo utjelovljenje Gran Turisma koji je za putovanja - sa svojim visokim tehnologijama uživati čete u vožnji.

 

OSTANITE U KONTAKTU S NAMA ZA VIŠE DETALJA!