SALON FRANKFURT 2017

KIA NA SALONU AUTOMOBILA FRANKFURT 2017.

Dođite i osjetite uzbuđenje – na ovogodišnjem salonu u Frankfurtu slavimo neke od najatraktivnijih Kijinih noviteta.

Posebna pažnja nesumnjivo će biti namijenjena pogledu u budućnost, jer će svjetsku premijeru doživjeti koncept Kia Proceed. Ovaj produženi hot hatch je naša vizija kako da živahni duh pro_cee’da reinkarniramo i oživimo za novu generaciju vozača – s privlačnim dizajnom, vrhunski dorađenom kabinom do najsitnijih detalja, izvanrednim performansama i još mnogo čime. To je ponovno rođenje pro_cee’da, koji će zasjati na pozornici i ljepši je nego ikad prije.

Razotkrili smo novog Stonica, koji donosi odvažan dizajn, dinamičnu vožnju i novu okretnost u razredu kompaktnih crossovera. Sada imate priliku da doživite njegove vodoravne linije, intuitivna pomagala i napredne tehnologije, namijenjeni baš vama.

Možete upoznati i autentični duh gran turisma, kojeg krase ikonični odvažan dizajn, premium kvalitet i performanse, koje ubrzavaju puls. Izbliza upoznajte Kia Stinger i divite mu se iz svih uglova - iznutra i izvana.

Sve to i još mnogo toga vas čeka na Kijinom izložbenom prostoru. Posjetite nas i rezervišite vrijeme za detaljnije upoznavanje naših noviteta. Radujemo se vašoj posjeti!

GDJE I KADA NAS MOŽETE NAĆI
Novinarski dani:
12. i 13. septembra, 8:00 – 19:00
Otvoreno za javnost:
16. – 24. septembra, 9:00 – 19:00
Novinarska konferencija:
12. rujan, 13:40
Lokacija:
Dvorana 9 – izložbeni prostor B03
 

ODVAŽNA NOVA VIZIJA HOT HATCHA: KONCEPT KIA PROCEED

Utjelovljavanjem duha i sportskosti pro_cee’da je produženi hot hatch napravljen da kombinuje novi, agresivan stav sa svestranošću modela s 5 vrata. Nizak, vitak i lagan, sportskog izgleda i mišićavih proporcija – svojim dizajnom, koji odskače izvrsno se dopunjuje s jedinstvenim i prepoznaljivim ambijentom u kabini, sjajnom Lava crvenom bojom, kao i brojnim detaljima, koji dočaravaju našu automobilsku strast i nepobjedivu privlačnost. I uvijek nalazi put do vozačevog srca.

 

PRIVLAČAN I SAMOUVJEREN: NOVI KIA STONIC

Inspirisan dizajnom i funkcionalnošću Kijinih većih sportskih terenaca i ukrojen posebno za Evropljane, novi Kia Stonic u razred kompaktnih crossovera donosi novu sportsku mladost, nisko težište i dinamičnu okretnost. Njegov odvažan vanjski dizajn sa sportskim primjesama i oštrim vodoravnim linijama ima cilj da bude zapažen. Udobna kabina, idealna za uživanje u vožnji po gradu i opremljena najnovijim tehnologijama te izvrsnom ergonomijom, nudi iznenađujuće puno prostora za sve putnike. Jednostavno napisano: inovativna i uvjerljiva kabina koja vožnju čini još zabavnijom.

 

NEPOBJEDIVI GRAN TURISMO: NOVI KIA STINGER

Kia Stinger, utjelovljenje autentičnog gran turisma i dobitnik nagrade EyesOn Design Award 2017, idealno spaja impresivnu snagu s elegantnim stilom i visokotehnološkim pomagalima. U ponudi su tri turbo motora koji su garancija dinamične i odazivne vožnje za pamćenje. U kabini prevladavaju pametna povezivost, superiorna udobnost i infotainment. Za više intuitivnog iskustva i više udobnosti u svakom trenutku. I na najdužim putovanjima.

 

OSTANITE U KONTAKTU SA NAMA I SAZNATI ĆETE JOŠ VIŠE UZBUDLJIVIH DETALJA!